OVER ONS

Join our Energym-community: gezellig, professioneel & prikkelend fitnessen

Even stevig doorgaan op onze kracht- en cardiotoestellen? Of liever een pittige functionele training, bootcamp of bokstraining in kleine groep? Afsluiten met een ontspannend saunabezoek of een verkwikkende proteïneshake aan de bar? Bij fitnesscentrum Energym kan het allemaal! Al meer dan 9 jaar zijn we één van de sportieve hotspots in Leuven en tillen we fitness naar een hoger niveau: jouw niveau. Want onze aanpak is altijd op maat van jouw doelstellingen en sportvoorkeuren. En je staat er zeker niet alleen voor. Je wordt omringd door onze inspirerende en gevarieerde sportcommunity, en kan rekenen op het professionele trainings- en voedingsadvies van ons floorteam. Kortom, iedereen is welkom bij Energym!

Heb je al fitnesservaring? Maak kennis met onze fitness tijdens een gratis proefsessie! 

Nog geen fitnesservaring? Onze floorcoaches maken je wegwijs in de gym tijdens een gratis kennismakingsgesprek!

Personal training & premium coaching

Een slim voedings- en trainingsschema zijn de basis voor een gezond leven. Bij Energym geven we je graag de powerpush die jij nodig hebt. Daarom werken we ook flexibel via 1-op-1-workouts onder begeleiding van één van onze personal trainers. 

Jezelf laten begeleiden door een personal trainer?

En voor de mensen die de stap naar een gezonder en fitter leven willen zetten, gaan we nog een stapje verder: premium coaching. Een activerend coachingprogramma helemaal op maat van jouw noden en levensstijl. We kennen de uitdagingen van een gezonde work-lifebalans. Een drukke agenda of stress belemmeren vaak een evenwichtig voedings- en bewegingsschema. Vandaar dat we onze klanten in het premium coaching traject dagelijks opvolgen via een aangepast plan en ook aandacht schenken aan personal mentoring.

Benieuwd wat premium coaching voor jou kan betekenen?


Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x