FITNESS

Méér dan fitness

Zoek je een kwalitatieve, gezellige, propere en aangename fitness in Leuven? Kom gerust langs voor een kennismaking en word lid van onze Energym-community.

Wil je na een lange werkdag stoom afblazen op de loopband of bench press? Hou je van gevarieerde conditie- en powertrainingen? Onze fitnesszaal is uitgerust met cardio- en krachttoestellen van Lifefitness. Tevens beschikken we over een buitengym waar je je ook volledig kan uitleven en coronaproof kan fitnessen.

TIP | Zelf je voedings- en trainingsschema samenstellen en bijhouden? Persoonlijke sporttips, voedings- en trainingsadvies ontvangen? Ontdek nu ons Energym Pro-account! Klik hier om Pro-account te worden voor 5 euro extra per maand! Dankzij onze ruime openingstijden en aangepast klimaatsysteem, maak je je sportsessies zo intensief als je zelf wil. En er zit méér in je fitnessabonnement dan je denkt! Schrijf je in voor onze wekelijkse functionele circuittrainingen, bootcamps, crossfitness en bokstrainingen die het hele jaar door plaatsvinden in onze tuin. Na het sporten kan je altijd ontspannen in onze gescheiden sauna!


Lid worden van de Energym-community? Zo werken wij!

A | Heb je al fitnesservaring? Dan ben je welkom voor een gratis fitnesssessie. Neem gerust een vriend(in) mee! Goed om te weten, onze lockers zijn makkelijk afsluitbaar met een hangslotje. Heb je geen eigen slotje? Vraag er eentje te leen aan onze balie.

TIP | Zelf je voedings- en trainingsschema samenstellen en bijhouden? Sporttips, nieuwe uitdagingen, voedings- en trainingsadvies ontvangen? Ontdek nu ons Energym Pro-account! Klik hier om Pro-account te worden voor 5 euro extra per maand!


B | Heb je nog geen fitnesservaring? We nodigen je graag uit voor een gratis verkennend gesprek met één van onze floorcoaches en geven je een uitgebreide rondleiding in de gym. 

C | Meteen lid worden van onze community? Ben je al helemaal overtuigd van onze fitness en sta je te popelen om erin te vliegen? Let’s start today! 

Ingeschreven? Welkom in onze community! Je ontvangt een intakeformulier en word uitgenodigd voor een kennismakingsgesprek met een floorcoach. Tijdens dit gesprek overlopen we je intakeformulier, doen we een volledige lichaamsmeting en meten we je trainingsniveau via een fittest. Als bonus krijg je 3 sessies van één uur of 6 sessies van een halfuur met een personal trainer cadeau!

TIP | Jezelf professioneel laten begeleiden tijdens je trainingssessies? Boek hier een 1-op-1-sessie met een personal trainer en ga voor een topresultaat. 

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x